Лікарня AAR, Найробі Кенія

Лікарня AAR, Найробі Кенія

2021 | Найробі, Kenya

Галерея фотографій

AAR Healthcare Kenya Ltd. є дочірньою компанією AAR Healthcare Holdings Ltd. і працює в країні як один із провідних постачальників медичних послуг. На початку 2021 року було відкрито абсолютно новий, надсучасний заклад у районі Мутайга Північ у Найробі, Кенія.

Ця багатопрофільна лікарня загальною площею понад 10000 квадратних метрів, розрахована на 140 місць, має відділення кардіохірургії, інтенсивної терапії, радіології, а також надає стаціонарні та амбулаторні послуги.

Головним проектувальником лікарні стала компанія Pharos Architects, що базується в Найробі. Компанія відома тим, що створила перші і єдині сертифіковані LEED (зелені) будівлі в регіоні Східної Африки, а її проекти в Кенії та Південному Судані отримали статус LEED Gold.

У співпраці з місцевим партнером Tarkett у Кенії - компанією Antarc Interiors - було обрано кілька варіантів гомогенного покриття для значної площі в лікарні. Ці варіанти були обрані на основі основної функціональності конкретного приміщення та очікуваних експлуатаційних характеристик покриття для підлоги. Загальна площа покриття для підлоги від Tarkett перевищила 7 000 квадратних метрів.

Підготовку та весь процес укладання здійснювала компанія Antarc Interiors. Основними продуктами, що використовувалися в проекті, були iQ Granit в декількох кольорах, Granit Safe.T - протиковзке покриття для пандусів і iQ Toro SC - статично провідне покриття для операційних і рентгенівських кабінетів. Кінцевий успіх проекту полягав у ретельному та правильному укладанні покриття для підлоги відповідно до найкращих практик, створених Tarkett.

Після завершення будівництва лікарня AAR стала новим еталоном для всіх медичних установ не тільки в Кенії, але й у всьому східноафриканському регіоні.

 

Свідомий вибір. Для людей і планети.
Tarkett Human-Conscious DesignTM.

Рекомендовані колекції

Про компанію

У новій багатопрофільній лікарні в Кенії було укладено понад 7 000 м2 гомогенного покриття для підлоги від Tarkett.

Дизайнер/архітектор

Pharos Architects

Сегмент

Продукти