Медичний центр Welcomed

Медичний центр Welcomed

2023 | Мілан, Italy

Галерея фотографій

Welcomed - це новий медичний центр у Мілані, що складається з двох поверхів з 17 клініками, фітнес-залом і сімейним простором. Головний офіс нової будівлі розташований на вулиці Віа дельї Оліветані та частково споруджений на основі історичної будівлі Фондатсіоне Істітуто дел Буон Пастре вулиці Сан-Вітторе в Мілані.

Дизайн натхненний формами та кольорами, що імітують світ гри та фантазії, з підходом, спрямованим на створення благополуччя і спокою, не лише для пацієнтів, але і для всіх співробітників та медичного персоналу.

Всі 700 кв. м простору були укладені за допомогою колекції iD Click Ultimate від Tarkett з декором в теплому відтінку дуба, що, крім створення затишної атмосфери, гарантує максимальну стійкість та довговічність покриття. Ідеально підходить для зон із великим потоком людей, також сприяє покращенню якості повітря всередині завдяки дуже низькому викиду VOC.

З січня по червень 2023 року медичний центр запросив понад 100 спеціалістів з педіатрії, ортопедії, кардіології, офтальмології та інших відділень, щоб забезпечити 6 887 безкоштовних консультацій — 70% з яких були призначені для неповнолітніх. Заохочений цією ініціативою, архітектор, обраний для цього проекту, Маттео Монтевіно з C+M Partners, створив простір, переважно присвячений дітям, який був натхненний концепцією гуманізації медичних закладів.

 

Свідомий вибір. Для людей і планети.
Tarkett Human-Conscious Design®.

 

 

Рекомендована колекція

Про компанію

Дізнайтеся про Welcomed новий медичний центр у Мілані, Італія, з покриттям для підлоги iD Click Ultimate від Tarkett

Дизайнер/архітектор

Arch. Matteo Montervino di C+M & partner

Сегмент