Офіс JEX Роттердам

Офіс JEX Роттердам

2023 | Роттердам, Нідерланди

Галерея фотографій

JEX - це молода компанія, яка спеціалізується на розробці програмного забезпечення і недавно відзначила експоненційний ріст. У зв'язку з цим компанія недавно переїхала в De Brug, колишній штаб-квартири Unilever в Роттердамі. Офіс має довжину 133 метри, знаходиться на висоті 25 метрів над колишньою фабрикою Blue Band і може приймати від 800 до 900 працівників.

Дизайн

Команда Tétris Design & Build, обрана для цього проекту, вирішила базувати внутрішній дизайн на трьох основних цінностях JEX - з'єднанні, енергії та сміливості. Крім того, клієнт не бажав традиційного офісного саду, оскільки це може призвести до шумового забруднення та завадити прекрасному виду. Таким чином, команда Tétris вирішила зберегти вид, створюючи різноманітні робочі простори з діагональними лініями та різними кольорами, створюючи перспективу дизайну та з'єднання.

Тверде та м'яке покриття для підлоги

The Tétris designers consciously chose DESSO Jeans carpet tiles in three colours to create an energetic and joyful ambiance. They also chose Tarkett’s iD Square floor covering, for workrooms and consultation offices that differ in shape and size to create sheltered areas containing individual and group workstations. Tarkett's sound-absorbing floors were quickly and professionally installed by Holland Floor International BV, so that JEX could move into the building within 4 months.

 

Дизайнери Tétris свідомо обрали килимову плитку DESSO Jeans  у трьох кольорах для створення енергійного та радісного амбієнту. Вони також вибрали покриття підлоги Tarkett  iD Square для робочих кімнат і консультаційних офісів, які відрізняються формою і розміром, щоб створити індивідуальні та групові робочі зони. Звукоізолююче покриття від Tarkett було швидко та професійно укладено компанією Holland Floor International BV, щоб компанія  JEX могла відкрити новий офіс протягом 4 місяців.

Свідомий вибір. Для людей і планети.
Tarkett Human-Conscious Design®.

Рекомендована колекція

Про компанію

Дізнайтесь про те, як килимова плитка DESSO та покриття для підлоги iD Square від Tarkett оживили офіси JEX у їх новому головному офісі.

Дизайнер/архітектор

Tétris Design X Build

Підрядник

Holland Floor International BV

Власник будівлі

Jex

Сегмент