Заклад для людей похилого віку Radboud UMC

Заклад для людей похилого віку Radboud UMC

2023 | Неймеген, Нідерланди

Галерея фотографій

Стале, інноваційне та оздоровче середовище

Освіта, дослідження та догляд сприяють більш ефективним процесам у сфері охорони здоров'я, забезпечують більшу самостійність пацієнтів та створюють стійке, інноваційне та приємне середовище у сфері охорони здоров'я. В оновленому кампусі Radboud UMC гостинна та заспокійлива атмосфера сприяє відновленню пацієнтів та забезпечує приємне робоче середовище для медичного персоналу.

Стильне, гігієнічне та стійке до інтенсивного трафіку покриття.

Інноваційна стінна система Aquarelle Wall HFS створює стильне та гігієнічне середовище для оптимальної функціональності та безшовної інтеграції з підлогою. Використання різних кольорів чітко виділяє туалет та душ від іншого простору.

Для вологих зон було обрано покриття Granit Safe.T. Ця колекція гомогенного покриття має високий рівень стійкості до ковзання, що значно знижує ризик нещасних випадків. Додаткова обробка Safety Clean XP також робить покриття стійким до плям, легким в прибиранні та дуже простим в експлуатації.

Покриття для підлоги колекції Acczent Excellence 80 з дерев'яним дизайном укладене в кімнатах для пацієнтів, створює спокійну та затишну атмосферу. Це покриття стійке до високого трафіку, такого як інтенсивний рух ліжка для догляду за хворими.

 

Свідомий вибір. Для людей і планети.
Tarkett Human-Conscious Design®.

 

Рекомендована колекція

Про компанію

Radboud UMC – заклад охорони здоров'я, який має інноваційне середовище, створене за допомогою гетерогенного та гомогенного покриттів для підлоги від Tarkett.

Дизайнер/архітектор

EGM Architecten

Підрядник

Vandevloeren

Сегмент