Звіт про корпоративну соціальну та екологічну відповідальність (КСВ) за 2022 рік

Звіт про корпоративну соціальну та екологічну відповідальність (КСВ) за 2022 рік

10 березня 2023

Сьогодні компанія Tarkett оприлюднила свій Звіт про корпоративну соціальну та екологічну відповідальність (КСВ) за 2022 рік. Цей звіт, що пройшов повну незалежну перевірку, містить опис значних досягнень компанії у сфері сталого розвитку.

«Наші показники сталого розвитку за минулий рік активно сприяють реалізації амбітних цілей компанії Tarkett, зокрема, бути компанією, що виробляє найпростіші в обслуговуванні, найінноваційніші та найстійкіші покриття для підлоги та спортивні поверхні, на яку хочеться працювати та з якою хочеться співпрацювати. Наше постійне прагнення до більшого створює загрозу для нашої Планети. Нам потрібно знайти спосіб досягати більшого з меншими витратами. Для нас це означає менше відходів, менше викидів і більше добробуту. Робити більше з меншими витратами – це наше кредо, наша місія та наша філософія», - зазначив Фабріс Бартелемі, генеральний директор Tarkett. 

У 2022 році амбітні кліматичні цілі компанії Tarkett щодо скорочення викидів парникових газів до 2030 року були затверджені в рамках незалежної Ініціативи науково-обґрунтованих цільових показників Science Based Target (SBTi)*. Провідна світова платформа показників кліматичної ефективності та звітності, CDP, визнала заходи компанії щодо боротьби зі зміною клімату, присвоївши їй найвищу оцінку А-. Крім того, відоме рейтингове агентство зі сталого розвитку EcoVadis нагородило Tarkett золотою медаллю та віднесло компанію до 2% найефективніших компаній з-поміж 90,000 рейтингових організацій у 172 країнах.

 

*  в рамках Ініціативи науково-обґрунтованих цільових показників Science Based Target (SBTi) було затверджено наступне: До 2030 року компанія Tarkett зобов'язується скоротити на 50% абсолютні викиди парникових газів (ПГ) у Областях 1 і 2 порівняно з базовими показниками 2019 року. Компанія Tarkett також зобов'язується скоротити на 27,5% абсолютні викиди парникових газів в Області 3 від придбаних товарів і послуг та переробки проданої продукції в кінці життєвого циклу за той самий період часу.