Підхід Tarkett до переходу до циркулярної економіки

Клімат та економіка замкненого циклу

Бути хорошими недостатньо, необхідно прагнути до досконалості, щоб досягти нульового викиду вуглецю

Ми прагнемо бути екологічно відповідальними та рішуче заперечуємо усі прояви грінвошінгу. Отже, ми не даємо обіцянок й не вводимо в оману, ми не просто говоримо – ми діємо. Ми розширюємо масштаб діяльності в кліматичній сфері для досягнення як наших, так і ваших цілей сталого розвитку.
Менше вуглецевих викидів. Менше води. Менше відходів. Робити більше з меншими витратами – це наше кредо, наша місія та наша філософія.

Коли інші бачать сміття, ми бачимо можливість. Саме тому ми ретельно досліджуємо інноваційні рішення в інших галузях промисловості, щоб забезпечити перетворення їхніх відходів на цінні матеріали, придатні для повторного використання. Ось чому ми працюємо над тим, щоб максимізувати вміст перероблених матеріалів у всій нашій продукції, і саме тому ми тісно співпрацюємо з нашими клієнтами, щоб забезпечити збір та переробку покриттів для підлоги завдяки нашій програмі ReStart®. Ми дбаємо про збереження природних ресурсів, скорочення відходів і викидів вуглецю, а також турбуємося про ваш спокій при виборі продукції. 

Ми робимо все можливе, щоб скоротити викиди вуглецю.

Шлях до кращого покриття для підлоги.