Концепція шоуруму

Концепція шоуруму

Перший шоурум компанії Tarkett в Україні відкриває свої двері у Києві, у кроковій доступності від станції метро «Печерська». Ця подія є логічним продовженням стратегії Tarkett – розширення можливостей наших партнерів на конкурентному українському ринку покриттів для підлоги.

Основною задачею виставкового залу є демонстрація та індивідуальний підбір покриттів та рішень для всіх типів комерційних приміщень, від медичних закладів до офісів та спортзалів.

В шоурумі представлений повний асортимент проектних покриттів брендів, що виробляє компанія Tarkett - більше 2000 тисяч взірців паркетної дошки, ламінату, Art Vinyl, лінолеуму та коврової плитки. Майже всі наші взірці можна переглянути та за домовленістю взяти з собою для демонстрації клієнтам.

Особливістю нашого шоуруму стало поєднання виставкових експозицій з простором для роботи дизайнерів, архітекторів, проектувальників та всіх, хто використовує комерційні покриття Tarkett у своїй роботі.

Всі робочі місця знаходяться в одному просторі, але при цьому розділені між собою, для більшої безпеки в ці непрості часи короновірусної епідемії. Є також спільна робоча область, де люди можуть надихатися та вчитися. Це творчий та комфортний простір для навчання, проведення презентацій, викладення проектів на обговорення, центральне місце для зустрічей і спілкування.

Радо запрошуємо вас відвідати наш шоурум, ознайомитись з асортиментом, отримати консультацію, провести презентацію вашим клієнтам або просто кілька годин попрацювати над вашим проектом з покриттями Tarkett у яскравому та надихаючому просторі. Ми пропонуємо каву, wi-fi, зарезервовані місця для паркування та можливість роздрукувати ваш проект у кольорі на форматі А3.

Контакти шоуруму в Києві

Наша адреса: 01015, м. Київ, вул. Лейпцизька, 13-А, 1-й поверх, проїзд з вулиці Цитадельна  (для вашого комфорту машину можна залишити в підземному паркінгу під охороною)

Години роботи: Понеділок – П’ятниця: 9:00 – 18.00

Контакти для бронювання візиту:

Руслан Івченко, +380 (50) 356-24-55,

Ruslan.Ivchenko@tarkett.com

Ігор Гельман, +380 (50) 441-84-64,

Igor.Gelman@tarkett.com

Із нетерпінням чекаємо на ваш візит!

IN_UA_Tarkett_Showroom_5.jpg