Наш підхід до сталого розвитку

Наш підхід

Усвідомлений вибір. Для людей і планети.

Tarkett Human-Conscious Design® – це наше зобов’язання дбати про нинішнє та майбутні покоління. Створювати покриття для підлоги та спортивні рішення, безпечні для людей і планети. І робити це день за днем, неухильно дотримуючись наших трьох принципів відповідального підходу:
•    Глибоке розуміння людських потреб: ми постійно взаємодіємо з нашими клієнтами, щоб відповідати їхнім потребам та очікуванням.
•    Усвідомлений вибір. Для людей і планети: коли йдеться про людей і планету, ми не відокремлюємо одне від іншого.
•    Завжди разом. Кожен крок на цьому шляху робиться із забезпеченням якості, довіри та надійності, що визначають наш підхід.

Наш підхід до сталого розвитку

Постійне прагнення до більшого змушує нас переходити межі можливого, створюючи загрозу для нашої планети. Правила гри мають змінитись. Нам потрібно знайти спосіб досягати більшого з меншими витратами. Для нас це означає менше відходів, менше вуглецевих викидів, зміцнення благополуччя наших споживачів та максимально доказовий підхід.

Принцип «менше означає більше» дійсно працює. Ось чому ми прагнемо забезпечити:

  • Менше відходів і вуглецевих викидів для боротьби зі зміною клімату та створення економіки замкненого циклу.  Tarkett – перший виробник покриттів для підлоги, що освоїв замкнений цикл переробки використаних килимових покриттів, натурального лінолеуму та вінілових* покриттів для підлоги. До 2030 року принаймні 30% нашої сировини буде вироблятися з перероблених матеріалів, а викиди парникових газів на всіх ланках нашого виробничо-збутового ланцюжка буде скорочено на 30%.
  • Надавати більше доказів і використовувати лише якісні матеріали.  Ми ставимо перед собою амбітні цілі у сфері сталого розвитку та звертаємось до наукових установ і державних органів за незалежною оцінкою нашого прогресу, а також прагнемо до абсолютної прозорості, розповідаючи споживачам про нашу продукцію та якісні матеріали, які ми використовуємо.
  • Зміцнювати благополуччя споживачів та підвищувати стандарти якості повітря у приміщенні.  Скорочення нашого вуглецевого сліду в жодному разі не ставить під загрозу якість нашої продукції або ваш комфорт, здоров’я та загальний добробут. Ми розробляємо покриття для підлоги, які сприяють поліпшенню якості повітря у вашому будинку, знижують рівень шуму і по яких просто приємно ходити.

 

* Починаючи з 2011 року колекції гомогенного покриття для підлоги, колекції гетерогенного покриття із замковим з’єднанням, LVT-плитка з замковим з’єднанням, iD Square, рулонні вінілові покриття (з укладанням без клею на площі до 50 м²)

Наша прихильність до концепції сталого розвитку спонукала нас до впровадження високих стандартів у нашій сфері та співпраці з перспективними партнерами для реалізації інноваційних проєктів і технологій виробництва. Ми робимо це, усвідомлюючи, що це важливо не тільки для нас, а й для вас – наших клієнтів. 

Ми прекрасно розуміємо, що обираючи рішення для підлоги, ви віддаєте пріоритет здоров’ю та екологічності. Ось чому ми не просто пропонуємо вам красиве високоякісне покриття для підлоги, а турбуємося про ваш душевний спокій.
 

Шлях до кращого покриття для підлоги.

Embedding social responsibility

Putting social responsibility at the heart of our business and driving change together.