Tarkett Human-Conscious Design®

Tarkett Human-Conscious Design®

Tarkett Human-Conscious Design® означає, що в центрі нашої діяльності знаходяться людина і планета. І ми прагнемо доводити це кожного дня. Понад 140 років із гордістю виконуємо це зобов'язання. У 1957 році ми запустили першу ініціативу в сфері циркулярної економіки, орієнтовану на вторинну переробку, понад десять років підвищуємо стандарти якості повітря в приміщеннях і досягаємо успіху в дослідженнях і розробці рішень для різних середовищ.

Tarkett Human-Conscious Design® передбачає 3 принципи, якими ми керуємося у своїй діяльності.

 

№1: Глибоке розуміння людських потреб

Для позитивного впливу не тільки на повсякденне життя людей, а й на майбутні покоління, ми маємо почати з глибокого вивчення людей: тих, хто створює наші продукти, та тих, хто ними користується. Ми постійно взаємодіємо з нашими клієнтами, щоб відповідати їхнім потребам та очікуванням.

№2: Свідомий вибір. Для людей і планети

Коли мова йде про людей і планету, ми не розглядаємо одне без іншого. Tarkett щодня займається дизайном чудових просторів. Для нас це означає перевищення стандартів якості повітря в приміщеннях, введення норм, що стосуються здорових матеріалів, скорочення викидів вуглекислого газу і створення економіки замкненого циклу, яка підтримується принципами Cradle to Cradle®. Робимо краще для людей і планети.

№ 3: З вами. На кожному етапі

Якість, довіра та надійність визначають наш підхід. Оскільки ми прагнемо до бездоганного виконання кожного проєкту, тому тісно співпрацюємо зі своїми партнерами з комерційної та житлової сфери на всіх етапах планування, використання та переробки.