Наш вибір екологічно чистих матеріалів має значення.

Якісні матеріали

Ваш спокій має значення

Ви прагнете знати про склад продуктів, які ви купуєте – їжі, косметики, а також покриття для підлоги, меблі та оздоблення у вашому домі. Тож як ви можете бути впевнені, що вони не матимуть негативного впливу на ваше здоров’я та довкілля? В Tarkett ми одержимі стандартами у сфері охорони здоров’я та сталого розвитку Cradle to Cradle® – концепцією розробки продукції, яка сприяє вибору якісних матеріалів. І ми завжди намагаємося покращити власний результат. Більше того, коли ви звертаєтеся до нас за покриттям для підлоги, ви можете бути впевнені, що ми абсолютно відверто надамо вам інформацію про склад покриття, яке ви купуєте, турбуючись про ваш спокій і даруючи вам впевненість, що ви робите екологічний вибір для себе та вашої родини.

Від створення до використання - дізнайтеся, як наші покриття розробляються, укладаються та слугують для якісного життя.

Що входить до складу мого покриття для підлоги?

Ви маєте право знати.

Обираючи покриття для свого дому, для вас дуже важливо знати історію його створення. Для нас це також є важливим. Ваша довіра – наша найбільша винагорода. Саме тому ми використовуємо новітні наукові методи для випробування та оптимізації наших матеріалів.

Все починається з використання екологічного підходу в дизайні Cradle to Cradle®. 97% наших матеріалів проходять незалежну експертну оцінку, щоб переконатися, що вони відповідають високим стандартам у сфері охорони здоров’я та довкілля. Таким чином, ми оптимізуємо наявні матеріали або знаходимо кращі альтернативи, щоб ви могли насолоджуватися перевагами більш екологічного покриття для підлоги. Наприклад, ми вжили рішучих заходів щодо фталатів, різновиду пластифікатора, що використовується у вінілових покриттях для підлоги та викликає багато суперечок, видаливши всі фталати з нашої продукції у 2019 році.

.

Наразі ми використовуємо пластифікатори, які достатньо безпечні для дитячих іграшок і харчових контейнерів, та дотримуємось найсуворіших стандартів. Це не вимушені заходи, це правильне рішення для задоводення потреб наших клієнтів.
Ми також забезпечуємо чітке представлення про те, що входить до складу вашого покриття для підлоги, пропонуючи дуже детальну інформацію про вплив наших матеріалів на довкілля завдяки Екологічним продуктовим деклараціям (EPD) та Заявам про екологічність матеріалів (MHS).

dog chilling in living room

Екологічне покриття для підлоги

Завжди пам’ятайте, що ми відповідально підходимо до створення вашого покриття для підлоги.

Ви бажаєте, щоб покриття для підлоги було довговічним і міцним, та якомога більше продукції було вироблено у Європі. Ось чому ми все більше нарощуємо виробництво на наших заводах у Німеччині, Швеції, Польщі та Люксембурзі, водночас зменшуючи свій вплив на довкілля. Щоб запропонувати вам відповідальне виготовлення покриття для підлоги, ми завжди намагаємося покращити власний результат.
 

Дизайнер обирає підлогове покриття Tarkett поруч із собакою, що прохолоджується у вітальні

Візьмемо ПВХ. Можливо, ви чули різні негативні відгуки про ПВХ у минулому, але це покриття для підлоги дуже якісне та зносостійке. Крім того, воно допомагає зберігати тепло в домі. Це покриття також можна майже безкінечно переробляти, допомагаючи зберегти природні ресурси. Усе це є частиною нашого зобов’язання пропонувати вам рішення для підлоги, в яких ваше здоров’я та турбота про нашу планету є пріоритетом.

Робити свідомий вибір. Для людей і планети.
Tarkett Human-Conscious Design®

.

.

Завантажити наш звіт про сталий розвиток

Дізнайтесь більше про сталий розвиток

What is sustainability?

At Tarkett, we aim to positively impact your lives, giving you the peace of mind that you’ve made the right choice for your family and the environment, when you opt for Tarkett flooring.

Climate and circular economy

Contributing to a better future, together. We tackle climate change and resource scarcity by eco-designing our products, using recycled content and recycling our flooring when they reach end of life.

Health and wellbeing

Making your home healthier – We put your health first, designing flooring that contributes to better air quality in your home, keeps noise levels low and is a pleasure to walk on.

Related collections