Молода жінка займається фізичними вправами у своїй вітальні

Здоров'я та добробут

Як я можу зробити свій дім більш екологічним?

Коли справа стосується вашого дому та вашої родини, немає нічого важливішого за здоров’я та добробут. А чи знаєте ви, що ми проводимо більше 90% нашого часу в приміщенні? Якщо ви бажаєте зробити свій дім більш екологічним, важливо почати з очищення повітря. Повітря, яким ви дихаєте, дуже важливе для вашого здоров’я. Але слід пам’ятати про багато прихованих неприємностей. Хімічні речовини, які називаються леткими органічними сполуками (ЛОС), знаходиться навколо нас усюди: від меблів, фарби, електронних товарів до засобів для чищення. Дрібні частинки пилу і хімічні речовини в повітрі також можуть призвести до розвитку астми та алергії. Ваше здоров’я є головним пріоритетом. Ось чому наше зобов’язання перед вами – це створення покриття для підлоги, яке сприяє кращій якості повітря в приміщенні та більш екологічному простору. Ми також прагнемо розробляти покриття для підлоги, які знижують рівень шуму і по яких просто приємно ходити. Отже всі зусилля спрямовані на створення простору, де ви будете відчувати комфорт, спокій та насолоджуватися чистим повітрям.

Від розробки до використання - дізнайтеся, як наші покриття розробляються, укладаються та використовуються для якісного життя.

Покращена якість повітря

Покращення якості повітря в моєму домі

Очищення повітря у вашому домі починається з вибору більш екологічних продуктів. І ми можемо вам в цьому допомогти. Починаючи з 2011 року Tarkett може запропонувати вам покриття для підлоги з низьким і наднизьким рівнем викидів летких органічних сполук (ЛОС) – у 10-100 разів краще за найсуворіші світові стандарти. У деяких випадках, рівень викидів ЛОС настільки низький, що його неможливо визначити! Ми також розробили технологію укладання без клею – замкове з’єднання – і успішно застосовуємо її в нашій колекції вінілового покриття для підлог та продукції, яка не потребує технічного обслуговування, що ще більше зменшує потенціал ЛОС у повітрі вашого приміщення. Ми навіть маємо знак схвалення від Eurofins, провідної незалежної організації з перевірки якості повітря, яка надала нашій продукції золотий і платиновий статуси за якість повітря в приміщенні.

.

Ми не зупиняємося на досягнутому. Оскільки ризики розвитку астми та алергії зростають, ми докладаємо максимум зусиль, щоб створювати покриття для підлоги, яке допомагає зробити приміщення більш екологічним та мінімізувати ризик чи загострення цих захворювань. Наприклад, нашому асортименту рулонного вінілового покриття ICONIK було присвоєно знак схвалення Allergy UK, що є найвищим рівнем акредитації.

Young woman exercising in her living room

Добробут вдома

Створення затишку та комфорту вдома

Бути вдома – це відчувати затишок, тепло, та насолоджуватись відпочинком в комфортному приміщенні. Рулонні вінілові покриття та вінілова плитка (LVT) створюють комфорт, мають чудову зносостійкість та дарують приємне відчуття тепла з першого дотику. Щоб відчути ще більше тепла та комфорту, оберіть вінілове покриття для підлоги на текстильній основі. Немає нічого кращого, ніж усвідомлення правильного вибору. Дерев’яне покриття для підлоги також має багато переваг. Це натуральний матеріал, який добувається та виробляється екологічно чистим шляхом, а також пропонує гарний і непідвладний часу зовнішній вигляд, який дарує тепло та придає елегантності будь-якому дому. Він також теплий та приємний на дотик, тому по ньому комфортно ходити, особливо в порівнянні з керамічною або керамгранітною плиткою. Крім того, він сумісний із системами підігріву підлоги, якщо виникає потреба у додатковому підігріві.

Designer selecting Tarkett flooring next to a young woman exercising in her living room

Нам всім подобається тиша і спокій. Тому ми докладаємо всіх зусиль, щоб покращити акустичний комфорт нашого покриття для підлоги. Наші текстильні підкладки покращують шумоізоляцію та забезпечують додаткове відчуття тиші у домі. Наприклад, наша колекція ICONIK 280T має найкраще у своєму класі зниження шуму на 19 дБ.

.

Впустіть природу у свій дім

Покриття для підлоги, натхненне природою

Усі ці елементи добробуту в домі можна покращити за допомогою використання природних кольорів і текстур. Ідеальний спосіб відновити зв’язок із довкіллям – це впустити природу в свій дім, щоб створити відчуття спокою та природної простоти. Наше покриття для підлоги, натхненне природою, і елегантне покриття Ultra Matt підкреслюють автентичну красу інтер’єру, надаючи дизайну надзвичайно натуральний і реалістичний вигляд. Завдяки м’яким приглушеним відтінкам наше покриття для підлог також є ідеальним доповненням до яскравих меблів, яке оживляє будь-яку кімнату – чи то ванну кімнату, кухню чи то вітальню.

Робити свідомий вибір. Для людей і планети. 
Tarkett Human-Conscious Design®

 

Завантажити наш звіт про сталий розвиток

Дізнайтесь більше про сталий розвиток

What is sustainability?

At Tarkett, we aim to positively impact your lives, giving you the peace of mind that you’ve made the right choice for your family and the environment, when you opt for Tarkett flooring.

Climate and circular economy

Contributing to a better future, together. We tackle climate change and resource scarcity by eco-designing our products, using recycled content and recycling our flooring when they reach end of life.

Good materials

Our material choices matter. This is why our good material choices are scrutinised by third-party experts and we’re always trying to do better, making material choices that are good for you and the environment.

Related collections