Новинки лінолеуму 2020

Новинки лінолеуму 2020

15 червня 2020

Навесні в рамках щорічного оновлення асортименту ПВХ-покриття бренду Tarkett ми раді представити вам нові дизайни, які не залишать байдужим нікого. 

Надзвичайно міцна колекція IDILLIA NOVA поповнюється новими дизайнами та кольорами BREMEN, FARGO, LUNAR та SOHO. Це 11 нових відтінків вишуканої деревини від світлого до темного, від холодного до теплого. Відтінки, які стануть до вподоби навіть найвибагливішим споживачам та допоможуть створити затишок в будь-якій кімнаті.  

Природа й досі нас надихає, саме тому ми доповнили колекцію ABSOLUT сучасними дизайнами LUIS та HELFORD, які імітують дерев’яне покриття. Якщо ви прагнете природної краси та цінуєте зручність, тоді колекція ABSOLUT – найкращий вибір для вас.
 
До колекції PREMIUM ми додали дизайни BRENT та SOHO.  Це 5 нових відтінків широкої дошки, які додадуть нотку розкоші оселі та підкреслять неперевершений смак її власника. 
 
Колекція EVOLUTION LIVE! доповнена новими відтінками вже відомих дизайнів MAISON та CHEVRON, які асоціюються з безкомпромісною якістю та привабливою ціною.

Оновлюється також найвитриваліша напівкомерційна колекція SPRINT PRO. До вже існуючих дизайнів ми додали  ARNO - класична дошка у трьох тонах, та DELIO - актуальні відтінки мармурової структури.

Також представляємо вам оновлені колекції бренду Sinteros. Розмаїття дизайнів колекцій SMART та OLYMPIC ми доповнили дизайнами DRINA, натуральними мотивами деревини, які допоможуть створити затишний домашній інтер’єр.

У колекції ACTIVA з’явилися нові кольори дизайнів LAVA та SORBONA.

А сучасні кольори яскравого палацового паркету HORSEL та дошки KADET колекції COMFORT додадуть неперевершеності будь-якому приміщенню та підкреслять характер власника.